Вести

Вести

Втор транснационален состанок на проектот „Дизајнирање на едукативни помагала/материјали за одржлив развој за млади лица со попреченост”, Гетеборг, Шведска

Конзорциумот учествуваше на вториот Транснационален состанок во рамки на проектот „Дизајнирање на едукативни помагала/материјали за

Прочитај повеќе »
Вести

Почетен состанок на проектот „Дизајнирање на едукативни помагала/материјали за одржлив развој за млади лица со попреченост“

Конзорциумот учествуваше на Почетниот состанок на проектот „Дизајнирање на едукативни помагала/материјали за одржлив развој за

Прочитај повеќе »