Зелени Алатки

Дизајнирање на едукативни помагала/материјали за одржлив развој за млади лица со попреченост

Добредојдовте во новите можности и искуства за учење!

Преземете ја мобилната апликација Green Tools

Оваа апликација служи како платформа за учење дизајнирана специјално за младите со попреченост, помагајќи им да стекнат знаења и вештини поврзани со одржлив развој и зачувувањето на културата.