Вести

Вести

Втор транснационален состанок на проектот „Дизајнирање на едукативни помагала/материјали за одржлив развој за млади лица со попреченост”, Гетеборг, Шведска

Конзорциумот учествуваше на вториот Транснационален состанок во рамки на проектот „Дизајнирање на едукативни помагала/материјали за одржлив развој за млади лица со попреченост” кофинансиран од програмата Еразмус плус на Европската комисија, која обединува 6 партнери од 6 земји: Северна Македонија, Романија, Австрија, Албанија, Шведска и Турција. Состанокот се одржа во Гетеборг, Шведска, на 02.12.2022 година. Заедно, […]

Втор транснационален состанок на проектот „Дизајнирање на едукативни помагала/материјали за одржлив развој за млади лица со попреченост”, Гетеборг, Шведска Read More »

Почетен состанок на проектот „Дизајнирање на едукативни помагала/материјали за одржлив развој за млади лица со попреченост“

Конзорциумот учествуваше на Почетниот состанок на проектот „Дизајнирање на едукативни помагала/материјали за одржлив развој за млади лица со попреченост“ преку програмата Еразмус плус на Европската комисија, која обединува 6 партнери од 6 земји: Северна Македонија, Романија, Австрија, Албанија, Шведска и Турција. Состанокот се одржа во Тетово, Македонија на 20-21.06.2022 година. За време на почетниот состанок,

Почетен состанок на проектот „Дизајнирање на едукативни помагала/материјали за одржлив развој за млади лица со попреченост“ Read More »