Lajme

Lajme

Takimi transnacional i projektit “Hartimi i mjeteve mësimore për rritjen e gjelbër për të rinjtë me aftësi të kufizuara”, Gothenburg, Suedi

Udhëtimi i Lirë iu bashkua Takimit Transnacional të projektit “Dizajnimi i mjeteve mësimore për rritjen e gjelbër për të rinjtë me aftësi të kufizuara” të bashkëfinancuar nga Programi Erasmus Plus i Komisionit Evropian, i cili bashkon 6 partnerë nga 6 vende: Maqedonia e Veriut, Rumania, Austria, Shqipëri, Suedi dhe Turqi. Takimi u mbajt në Gotheborg, […]

Takimi transnacional i projektit “Hartimi i mjeteve mësimore për rritjen e gjelbër për të rinjtë me aftësi të kufizuara”, Gothenburg, Suedi Read More »

Takimi fillestar i projektit “Hartimi i mjeteve mësimore për rritjen e gjelbër për të rinjtë me aftësi të kufizuara”

Udhëtimi i Lirë iu bashkua Takimit Hapës të Projektit “Dizajnimi i mjeteve mësimore për rritjen e gjelbër për të rinjtë me aftësi të kufizuara” të bashkëfinancuar nga Programi Erasmus+ i Komisionit Evropian, i cili bashkon 6 partnerë nga 6 vende: Maqedonia e Veriut, Rumania, Austri, Shqipëri, Suedi dhe Turqi. Takimi u mbajt në Tetovë të

Takimi fillestar i projektit “Hartimi i mjeteve mësimore për rritjen e gjelbër për të rinjtë me aftësi të kufizuara” Read More »