Takimi transnacional i projektit “Hartimi i mjeteve mësimore për rritjen e gjelbër për të rinjtë me aftësi të kufizuara”, Gothenburg, Suedi

Transnational meeting of the project “Designing green growth learning aids for young
Picture of Veglat e gjelbra

Veglat e gjelbra

Udhëtimi i Lirë iu bashkua Takimit Transnacional të projektit “Dizajnimi i mjeteve mësimore për rritjen e gjelbër për të rinjtë me aftësi të kufizuara” të bashkëfinancuar nga Programi Erasmus Plus i Komisionit Evropian, i cili bashkon 6 partnerë nga 6 vende: Maqedonia e Veriut, Rumania, Austria, Shqipëri, Suedi dhe Turqi.

Takimi u mbajt në Gotheborg, Suedi, më 02.12.2022. Së bashku, ne po krijojmë mjete mësimore për personat me aftësi të kufizuara, të lidhura me rritjen e gjelbër dhe kulturën.

Projekti do të zhvillojë rezultatet e mëposhtme:

  • R1: Zhvillimi i përmbajtjes mësimore për materialin edukativ të përshtatshëm për të rinjtë me aftësi të kufizuara për tema rreth rritjes së gjelbër dhe kulturës
  • R2: Audio e prodhuar për libra për persona me pengesa në shikim dhe libra të veçantë si mjete mësimore për të rinjtë me aftësi të kufizuara intelektuale
  • R3: Filmat mësimorë të prodhuar rreth rritjes së gjelbër dhe kulturës për secilin prej vendeve pjesëmarrëse.
  • R4: Aplikacioni i krijuar celular dhe dhembshuria e zhvilluar e të mësuarit AIDS

Shpërndaje këtë postim