Kontakt

Kontakto me ne!

Mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni nevojë për ndihmë më shumë

Klikoni në faqen zyrtare të partnerit të projektit për të kontaktuar dhe për të gjetur përgjigjet që kërkoni!

Lifelong Learning (project holder)

Rrjeti i të mësuarit gjatë gjithë jetës (LLN)

Eurasia Innovative Society Association

Austrian Association of Inclusive Society – AIS

Vendndodhja jonë

  Lifelong Learning Network (LLN)
  Tetovo, Macedonia
  Perform on a top
  Gothenburg, Västra Götaland County
  Eurasia Innovative Society Association
  Bursa, Turkey
  Udhetimi i Lire
  Lagja 3, Rr. Egnatia, Durrës, Shqipëri Zyra Qëndrore
  Austrian Association of Inclusive Society – AIS
  Döblergasse 1/13, A1070 Wien, Austria
  Asociația Babilon Travel
  Piața Cipariu nr. 15 bl. IIIA sc. 2 ap. 64, 400191 Cluj-Napoca, Romania