Politika e Cookies

Politika e Cookies

Data e hyrjes në fuqi: 07 Dhjetor 2023
Përditësimi i fundit: 07 Dhjetor 2023

 
Çfarë janë cookies?
 
Si i përdorim cookies?
 
Llojet e Cookies që përdorim
 
Menaxho preferencat e cookie-ve
Cilësimet e cookie-ve

Ju mund të ndryshoni preferencat tuaja të cookie-ve në çdo kohë duke klikuar butonin e mësipërm. Kjo do t'ju lejojë të rishikoni banderolin e pëlqimit të cookie-ve dhe të ndryshoni preferencat tuaja ose ta tërhiqni menjëherë pëlqimin tuaj.

Përveç kësaj, shfletues të ndryshëm ofrojnë metoda të ndryshme për të bllokuar dhe fshirë cookies të përdorura nga faqet e internetit. Ju mund të ndryshoni cilësimet e shfletuesit tuaj për të bllokuar/fshirë cookies. Të listuara më poshtë janë lidhjet me dokumentet mbështetëse se si të menaxhoni dhe fshini skedarët e personalizimit nga shfletuesit kryesorë të uebit.

Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/32050

Safari: https://support.apple.com/en-in/guide/safari/sfri11471/mac

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox?redirectslug=delete-cookies-remove-info-websites-stored&redirectlocale=en-US

Microsoft Edge: https://support.microsoft.com/en-us/microsoft-edge/delete-cookies-in-microsoft-edge-63947406-40ac-c3b8-57b9-2a946a29ae09

Nëse jeni duke përdorur ndonjë shfletues tjetër të internetit, ju lutemi vizitoni dokumentet zyrtare të mbështetjes së shfletuesit tuaj.